SFM (Svenska försäkringsförmedlares förening) är branschorganisationen för försäkringsförmedlare i Sverige. SFM verkar för en bättre försäkringsförmedlarbransch med hög kvalitet och god konkurrens; en bransch som spelar en viktig roll i flera aktuella samhällsutmaningar.  

Nu söker vi till vårt kansli i Stockholm en engagerad, noggrann och strukturerad person som tillsammans med oss vill utveckla och stötta organisationen administrativt. Uppdraget ger dig möjlighet att få erfarenhet av hur försäkringsförmedlarbranschen fungerar och få insikt i en medlemsorganisations roll och arbete.  

Om tjänsten
Rollen som studentresurs vid kansliet riktar sig till dig som idag studerar och är intresserad av hur försäkringsförmedlarbranschen fungerar. Hos SFM kommer du att få en unik möjlighet att vara med och stötta organisationen, dess medlemmar och kollegorna på kansliet. Tjänstens omfattning är en timanställning (upp till 50 % av en heltidstjänst). Tjänsten pågår till och med juni 2022, med god chans till förlängning under höstterminen.    

Arbetsuppgifter
Tjänsten är i huvudsak av administrativ karaktär, där du kommer att hjälpa kollegorna med att uppdatera och förbättra föreningens hemsida, förbereda och följa upp medlemsansökningar och aktivt arbeta i vårt medlemssystem. Utöver det kan du komma att ha kontakt med våra medlemmar och delta som stöd i SFM:s olika branschprojekt och kontakter både nationellt och internationellt.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är halvvägs genom studierna och som antingen har erfarenhet eller vill lära dig; administration i en medlemsorganisation, IT-system för medlemshantering och hantering av hemsida. Grafisk kunskap är också meriterande.  

Som person är du: 

  • Prestigelös, problemlösare, noggrann och ansvarsfull 
  • Tycker det är roligt att arbeta nära kollegor, att lära och är inte rädd för att hugga i där det behövs.  

 

Erfarenhet av tidigare administrationsarbete är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du studerar ekonomi, juridik, statsvetenskap eller motsvarande.  

Vi intervjuar löpande, tillträde december/januari.  

För att söka tjänsten, skicka ett CV samt några rader om dig själv till info@sfm.se  

Välkommen med din ansökan! Per Johan, Emilie och Henrik