Länk till InsureEds annons här: https://www.insureed.se/lediga-tjanster/

 

InsureEd stärker teamet med ytterligare en initiativrik och självgående kollega denna gång med inriktning mot teknik och digital pedagogik.

I rollen som Digital pedagog konfigurerar och designar du vårt LMS (Learning Management System) att möta våra kunders behov av pedagogisk digital fortbildning.

InsureEd är ett nystartat utbildningsbolag specialiserade mot försäkring. Vi erbjuder digitala självstudier för licensiering/certifiering och behörighetsregistrering av olika yrkesroller men även andra relevanta fortbildningsmöjligheter. Våra kursdeltagare är personer verksamma inom eller i nära relation till försäkringsdistribution och vi verkar för att genom samverkan med branschens olika aktörer tillgodose gemensamma fortbildningsbehov. Idag är vi tre anställda och kraftigt växande med en stark tro på teamarbete, inkludering och nytänkande.

Placeringsort: Stockholm

Tjänsten är på heltid och tillsvidare

Om tjänsten

Genom att tillhandahålla våra utbildningar digitalt finns stora möjligheter att anpassa studiesituationen utifrån enskilda personers behov. Vi behöver tillgodose olika förutsättningar och genom stor grad av pedagogik, konfigurering och design i olika verktyg tillhandahålla utbildningar och tjänster vilka individualiserar upplevelsen.

Som digital pedagog är dina huvudsakliga uppgifter att leda och utföra den pedagogiska anpassningen och utvecklingen av våra utbildningar i de olika plattformar och verktyg vi tillgår men även att säkerställa att det integrerar optimalt med bakomliggande system. Du har därför ett stort teknikintresse och kan agera teknisk beställare mot våra samarbetspartners avseende de plattformar, verktyg och system vi licensierar samt agera interaktionsdesigner.

Tillsammans med oss andra kommer du även att ha en viktig roll i den fortsatta etableringen och profileringen av bolaget likväl i mötena med våra kunder och branschkollegor. Rollen kommer att ge dig ett brett kontaktnät inom hela försäkringsbranschen.

Vi tror att du:

  • Har stort intresse och erfarenhet av pedagogiskt lärande
  • Är examinerad pedagog med lärarbehörighet och visst teknikkunnande alternativt ingenjör med erfarenhet och vidareutveckling mot pedagogik
  • Har högt kunnande av Learning Management Systems (LMS), SCORM och författarverktyg
  • Är driven, självgående och initiativrik
  • Är strukturerad, noggrann och uppskattar att ha många bollar i luften samtidigt
  • Brinner för personlig utveckling och lärande
  • Vill ingå i ett team med flera olika kompetenser

Kanske har du en bakgrund som webbutvecklare med kunskaper inom HTML, CSS och Javascript. Har du dessutom kunskap om PHP eller Python och erfarenhet av WordPress, LMS och olika betallösningar är det extra positivt.

Därför ska du komma och jobba på InsureEd:

Vi gillar att ligga i framkant och tror på att samverka och hjälpas åt. Vi tror på individens vilja till självledarskap och vår roll att till det föreslå möjligheter och lösningar. Vi har en viktig roll i att skapa gemensamma utbildningar där det är relevant.

InsureEd är ett helägt dotterbolag till Svenska Försäkringsförmedlare föreningen (SFM). SFM bildades i slutet av 1980-talet och representerar försäkringsförmedlares intressen inom såväl sak- som livförsäkring. SFM har ca 1 850 förmedlare respektive ca 400 bolag som medlemmar varav 1/3 sakförsäkringsförmedlare och 2/3 livförsäkringsförmedlare. Som branschorganisation verkar SFM för ett stort förtroende och en enklare vardag för försäkringsförmedlare samt för en kvalitativ plattform för lärande. Detta är en stark grundförutsättning för InsureEds expansion.

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Hedda Hök, VD InsureEd, . E-postadress: hedda.hok@insureed.se så fort som möjligt, senast 30/9.

Vi behandlar ansökningar löpande.

Vid frågor kontakta Hedda Hök på +46(0)73 069 61 61