Nu rullar SFM ut sin undersökning bland försäkringsförmedlare och administratörer för fjärde året i rad med Brilliant och intresset har vuxit från försäkringsbolagen. Undersökningen ligger till grund för utnämningen av årets Förmedlardisk/Försäkringsbolag och årets Försäkringsprodukt- sjukvårdsförsäkring, 2021.

 

  • Det är glädjande att se det engagemang och det intresse som finns kring undersökningen och resultaten. Försäkringsbolagen har uppskattat mycket att ta del av svaren och omsätta dessa till förbättringar i verksamheten. Då vi nu rullar ut undersökningen för fjärde året i rad tillsammans med Brilliant går det att följa trender och jämföra dessa både vad gäller sin egen verksamhet men också jämfört med branschkollegor och konkurrenter. Med årets enkät får våra medlemmar återigen möjlighet att förbättra försäkringsbolagens service och på så sätt möjlighet att tillsammans utveckla försäkringsbranschen, säger Emilie Wiklund, press- och samhällsansvarig SFM.

 

Pris för bästa försäkringsprodukt, sjukvårdsförsäkring, var en nyhet i förra årets enkät och kommer även i år att vara med i undersökningen.

 

  • Intresset för produkten sjukvårdsförsäkring är stort och är en viktig produkt för många av våra medlemmars kunder. SFM:s medlemmar möter kunder, individer och företagare, med olika behov och förutsättningar och har möjlighet att konkurrensutsätta marknaden för sjukvårdsförsäkring för att möjliggöra en effektiv och individanpassad lösning. Vi har i årets undersökning utökat frågan för att kunna få in mer kvalitativ data kring orsaken till utnämningen, säger Emilie Wiklund, press- och samhällsansvarig SFM.

 

Vinnarna i samtliga kategorier presenteras i maj i år.

 

Vinnare förra året var:

Årets förmedlardisk försäkringsförmedlare:

Vinnarna 2020: Liv: Euro Accident, Sak: If

Årets förmedlardisk försäkringsadministratörer:

Vinnarna 2020: Liv: Euro Accident, Sak: Moderna Försäkringar

Årets sjukvårdsprodukt 2020: Euro Accident

 

Emilie Wiklund, press- och samhällsansvarig SFM