InsureEd logotyp RGB

 

InsureEd är en plattform som ger våra medlemmar möjlighet att tillgodogöra sig kvalitativ utbildning till fördelaktiga priser.

SFM vill bidra till att öka kunskapsnivåerna i förmedlarbranschen och långsiktigt öka konsumenternas trygghet.

InsureSec som är ett helt fristående och oberoende bolag, har som uppgift att identifiera och ta fram kunskapskrav för årslicenser och kunskapsuppdateringar för försäkringsförmedlare (licenser) och försäkringsbolagens kundnära personal (certifiering). För att säkerställa att varje försäkringsförmedlare har aktuella kunskaper, kallar InsureSec till tester.

Här kan du läsa mer om InsureEd >>

 

Så här går du till väga:

  • Logga in på www.sfm.se (se hur du går tillväga för att registrera dig som ny användare på SFM:s hemsida nedan).
  • När du väl är inloggad på www.sfm.se, klickar du på länken InsureEd och sedan på ”gå till utbildningsportalen InsureEd”. Därefter väljer du att klicka på någon av länkarna Liv,
    Sak eller Övrig utbildning, för att komma till själva hemsidan InsureEd.
  • När du väl är på InsureEds hemsida väljer du att logga in som befintlig användare alternativt registrerar du dig till utbildning som ny användare (se hur du går tillväga för att
    registrera dig som ny användare till InsureEd nedan).

         Se inloggning stegvis:
         Inlogg Sfm –> InsureEd –> utbildningsportalen InsureEd –> välj antingen Liv/sak/övrig utbildning –>                 hemsida InsureEd –> inlogg InsureEd

Registerar dig som ny användare till SFM:s hemsida:

  • Har du inga inloggningsuppgifter skaffar du dessa genom att själv registrera dig som ny användare under ”Logga in” uppe till höger på sidan.

Registrera dig som ny användare till InsureEd:s plattform:

  • Fylla i de inloggningsuppgifter som krävs och efter detta kan du logga in med Mobilt Bank ID eller invänta mail med lösenord. Har du inte mottagit något mail inom kort titta i din skräppost.

Om du har en idé eller ett förslag på en utbildning som passar inom detta koncept vänligen kontakta Henrik Fredrikson på SFM:s kansli, 076-140 9543 eller på email henrik.fredrikson@sfm.se.


Obs! Du måste vara inloggad på www.sfm.se för att se vilka utbildningar som finns samt prisuppgifter på respektive utbildning.